Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Útinapló

Melbourne a világ legélhetőbb városa

Továbbra is Melbourne a világ legélhetőbb helye londoni elemzők szerint. Az ausztrál város sorozatban a hetedik alkalommal végzett az Economist Intelligence Unit (EIU) szerdán ismertetett listájának élén, ezzel megelőzte Vancouvert, amely eddig hatszor szerepelt a rangsor élén. Budapest a harminchatodik.

   

Bővebben...

A zöld ötven árnyalata – kalandozások Írországban

Ha létezne egy lista arról, hogy mik a legnépszerűbb célállomások a magyar nyaralók szerint, biztosan nem szerepelne előkelő helyen Írország. Pedig az aktív kikapcsolódás, a lélegzet elállító természet és a gyönyörű tengerpart szempontjából is ideális országról van szó – hogy az elképesztően barátságos és vendégszerető íreket még meg se említsük.

Bővebben...

Megérkezett a Gemencbe az első fekete gólya

 Megérkezett az első fekete gólya a gemenci erdőbe, a fokozottan védett faj GPS-jeladóval ellátott példányát webkamerán át is figyelemmel lehet követni - közölte a gemenci erdőgazdaság vasárnap.

   

Bővebben...

A Magyar Konyha balatoni gasztrokalauza

A Balaton legjobbnak ítélt éttermeit, strandbüféit, borászatait, piacait, cukrászdáit és egyebek mellett kerékpározóknak ajánlott helyeit ismerteti a Magyar Konyha magazin Balaton 2017 Gasztrokalauz című kiadványa, amelyet kedden mutattak be Balatonszemesen.

   

Bővebben...

Megnyitották a tihanyi Levendulafesztivált

Szombaton nyitották meg a tihanyi Levendulafesztivált, amelyen koncertek, gyermekprogramok, színházi előadások várják az érdeklődőket, a rendezvény kísérőprogramjai július elejéig tartanak.

  

Bővebben...

Alkategóriák