Ma 2017. június 27., kedd, László napja van. Holnap Levente és Irén napja lesz.

Nálunk

Hőségriadó lesz kedden

A tartós hőség veszélye miatt négy északkeleti megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki keddre a meteorológiai szolgálat.

    

Bővebben...

Hétfőtől erősödik a kánikula, és a hétvégére jön majd enyhülés

A következő napokban ismét sok lesz a napsütés és melegszik az idő: akár 37 Celsius-fok is lehet. Kezdetben elszórtan várható eső, majd a hét második felében ismét többfelé várható zivatar. A hét végére már 30 fok alatt maradnak a maximumok, néhol csak 22 fokig melegszik a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

   

Bővebben...

Negyvenöt új busz áll forgalomba Budapesten

Tovább fiatalodik a fővárosi közösségi közlekedési járműállomány, miután 45 új busz áll forgalomba Budapesten - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdán.

    

Bővebben...

A BKV kivonja a forgalomból a felújított metrószerelvények

A BKV Zrt. megkezdte a felújított metrószerelvények átmeneti kivonását a forgalomból, hogy soron kívül átvizsgálják azokat.

  

Bővebben...

Másodfokú hőségriasztás lép életbe éjféltől jövő hétfőig

Másodfokú hőségriasztást ad ki az országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár csütörtökön 0 órától jövő hétfőn 24 óráig - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

  

Bővebben...

Alkategóriák