Ma 2017. augusztus 22., kedd, Menyhért és Mirjam napja van. Holnap Bence napja lesz.

Nálunk

Jó meleg lesz ma is!

Három északkeleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a hőség veszélye miatt a meteorológiai szolgálat péntekre.

   

Bővebben...

Borús, esős idő várható az ünnepi hétvégén

Pénteken még többfelé hőség lesz, a szombaton érkező hidegfront nyomán viszont mintegy 10 fokos lehűlésre, záporokra, zivatarokra kell számítani. Az államalapítás ünnepén is borús, sokfelé szeles, esős lesz az időjárás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.

  

Bővebben...

Budapestre és több megyére ismét hőségriadót adtak ki

A tartós hőség veszélye miatt a fővárosra és nyolc megyére ismét figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat csütörtökre.

   

Bővebben...

A MÁV 11 nagykapacitású motorvonatot vesz a Stadlertől

A MÁV 11 nagykapacitású motorvonat vásárlásáról írt alá szerződést a Stadlerrel a két cég közötti nyolcéves, 40 darab motorvonatra szóló keretmegállapodás alapján - közölte a vasúttársaság csütörtökön
    

Bővebben...

Visszatér a napsütéses meleg nyári idő

A következő napokban ismét sok lesz a napsütés és melegszik az idő: visszatérnek a 30 Celsius-fok feletti maximumok. A hétvégén viszont újabb hidegfront várható, záporokkal lehűléssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak a vasárnapi országos, középtávú előrejelzéséből.

   

Bővebben...

Alkategóriák