Ma 2017. október 21., szombat, Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.

zenevilág

Elhunyt Aradszky László táncdalénekes

Olvasóink értékelése:  / 3

Elhunyt Aradszky László táncdalénekes. A hatvanas évek egyik legnagyobb sztárelőadója vasárnap este halt meg, életének 83. évében - közölte a család hétfőn az index.hu-val.

Bővebben...

New Orleans Swingfesztivál a Müpában

Olvasóink értékelése:  / 2

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a New Orleans Swingfesztivált Budapesten. A Müpa Fesztivál Színházában augusztus 25-től 27-ig Kozma Orsi és zenekara Woody Allen filmzenéit idézi meg, Gyárfás István koncertjén rajzfilmslágerek elevenednek meg, a No BS! Brass Band pedig az autentikus New Orleans-i hangulatot hozza.

   

Bővebben...

Meghalt Chester Bennington, a Linkin Park énekese

Olvasóink értékelése:  / 0

Chester Bennington, a Linkin Park énekese öngyilkos lett - értesült a tmz.com celebportál ügyészi forrásokból.

   

Bővebben...

Rekordszámú nézővel zárta az évadot a Magyar Állami Operaház

Olvasóink értékelése:  / 0

Rekordszámú, több mint 600 ezer nézővel zárta a 2016/2017-es évadot a Magyar Állami Operaház - mondta el Ókovács Szilveszter főigazgató vasárnap este Budapesten, ahol gálaesttel és a társulat kiemelkedő teljesítményeit elismerő díjak átadásával ünnepelt az intézmény.

    

Bővebben...

Meghalt Al Jarreau

Olvasóink értékelése:  / 1

Al Jarreau szintetizálta a nagy elődök technikáját, miközben a ritmikát teljesen egyedi módon kezelte - mondta a vasárnap Los Angelesben elhunyt amerikai dzsesszénekesről Berki Tamás, a műfaj hazai kiválósága, aki húsz éve együtt énekelt vele egy koncerten.

    

Bővebben...