Ma 2018. március 24., szombat, Gábor és Karina napja van. Holnap Irén és Írisz napja lesz.

zenevilág

Utolsó koncertek a Gödör Klubban

Olvasóink értékelése:  / 1

Április 1-jével bezár a népszerű fővárosi koncerthelyszín, a Király utcai Gödör Klub. Az intézmény kéthetes koncertsorozattal búcsúzik, fellép például az Európa Kiadó, a Kiscsillag, a Pál Utcai Fiúk, a Csókolom, a Balaton és lesz Kontroll Csoport-műsor is.

  

Bővebben...

A bahcsiszeráji szökőkút az Erkelben

Olvasóink értékelése:  / 0

Felújított koreográfiával tér vissza a Magyar Nemzeti Balett repertoárjára A bahcsiszeráji szökőkút, amely március 16-tól öt alkalommal látható a budapesti Erkel Színházban.

    

Bővebben...

Elhunyt Halmágyi Sándor dalszövegíró

Olvasóink értékelése:  / 4

 Elhunyt Halmágyi Sándor dalszövegíró, építész. Az alkotó, aki a hatvanas évektől számos táncdalelőadó, köztük Korda György, Zalatnay Sarolta, Poór Péter és Máté Péter számára írt szövegeket, 89 évesen halt meg szerdán - közölte a család.

    

Bővebben...

A Dal 2018

Olvasóink értékelése:  / 2

 Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert triója nyerte A Dal 2018 harmadik válogatóműsorát szombaton. A zsűri döntésével még Horváth Tamás, a Maszkura és a Tücsökraj, a Ham ko Ham, valamint Horváth Cintia és Balogh Tomi duója, a nézők szavazataival Gulyás Roland jutott tovább az elődöntőbe a közmédia showműsorában.

   

Bővebben...

Elhunyt Bolba Lajos

Olvasóink értékelése:  / 1

Hosszú betegség után, 86 éves korában hétfőn elhunyt Bolba Lajos karmester, a Magyar Rádió Szórakoztatózenei osztályának és a Magyar Televízió zenei osztályának egykori vezetője, számtalan könnyűzenei műsor zenei rendezője - közölte a család az MTI-vel.

  

Bővebben...