Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

ajánló

Több mint ötven program az Egri Tavaszi Fesztiválon

Olvasóink értékelése:  / 2

Március közepétől május végéig félszáznál több kiállítás, koncert, film, zenei, tánc- és színházi produkció, valamint képzőművészeti program várja a közönséget az Egri Tavaszi Fesztiválon - közölte az eseményt szervező Média Eger Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón.

   

Bővebben...

Budapest Art Week

Olvasóink értékelése:  / 1

Idén 72 fővárosi és szentendrei galériában, múzeumban, műteremben és egyéb helyszínen 96 kiállításon és 80 kiegészítő programon vehet részt április 17. és 22. között a Budapest Art Week közönsége.

Bővebben...

Régizene Fesztivál a Müpában

Olvasóink értékelése:  / 4

Jean-Philippe Rameau A gáláns indiák című darabjával veszi kezdetét kedden a Régizene Fesztivál a Müpában, ahol március 11-ig nem mindennapi koncerteket hallhat a közönség a 17-18. század zenés színpadának világából.

 

Bővebben...

Márciusban ismét tavaszi fesztivált tartanak Tatabányán

Olvasóink értékelése:  / 2

Az idei Tatabányai Tavaszi Fesztiválon múzeumi kiállításokat, modern táncszínházi produkciókat, operaáriákat, francia filmeket, valamint kortárs cirkuszi produkciókat láthat a közönség március 8-tól két héten át - közölték a szervezők a fesztivál programját bemutató sajtótájékoztatón.

    

Bővebben...

Chick Corea, John Scofield, Jack DeJohnette a Müpában

Olvasóink értékelése:  / 3

A dzsessz világsztárjai szerepelnek július 3. és 6. között a Müpában a Jazzlegendák sorozatban. Fellép Chick Corea, Melody Gardot, valamint John Scofield és Jack DeJohnette új közös formációja, a Hudson - közölték a szervezők az MTI-vel.

  

Bővebben...