Ma 2017. december 18., hétfő, Auguszta napja van. Holnap Viola napja lesz.

Múzsák

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Olvasóink értékelése:  / 2

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.

 

Bővebben...

Filmkritika: anyám! - Kiábrándító hírnév, tengernyi önfeladás

Olvasóink értékelése:  / 3

Az anyám! című filmről kétféleképpen lehet kijönni: vagy azonnal felpattanunk, vagy még hosszasan a székünkbe süppedünk, és próbáljuk emészteni a látottakat. Mert hogy emészteni bőven van mit.

Bővebben...

Filmkritika - A hóember - Avagy az örök fiatalság titka

Olvasóink értékelése:  / 7

A skandináv krimiregények az elmúlt évtizedekben olyan sikereket értek el, mint a huszadik század közepén brit elődeik, részben pont azért, mert Poirot és társai hatalmas népszerűségnek örvendtek az Északi-tenger környékén. Stieg Larsson A tetovált lány című könyvének filmadaptációja, sőt annak amerikai újragondolása is sikeresek voltak – de vajon a norvég titán, Jo Nesbø bestsellere is jól csillog-e a nagyvásznon?

Bővebben...

Elhunyt Danielle Darrieux francia színésznő

Olvasóink értékelése:  / 0

Százéves korában elhunyt Danielle Darrieux, a francia mozi legendás színésznője, aki az egyik leghosszabb karriert tudhat magáénak Franciaországban és Hollywoodban - tudatta családja csütörtökön a francia sajtóval.

    

Bővebben...

Elhunyt Aradszky László táncdalénekes

Olvasóink értékelése:  / 3

Elhunyt Aradszky László táncdalénekes. A hatvanas évek egyik legnagyobb sztárelőadója vasárnap este halt meg, életének 83. évében - közölte a család hétfőn az index.hu-val.

Bővebben...

Alkategóriák