Ma 2017. június 27., kedd, László napja van. Holnap Levente és Irén napja lesz.

mesterségek

A pirotechnikai eszközök használatának veszélyeire hívták fel a figyelmet szilveszter előtt

Olvasóink értékelése:  / 2

Bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón hívták fel a figyelmet a pirotechnikai eszközök használatának veszélyeire szilveszter előtt a rendőrség, a katasztrófavédelem, a tűzoltóság és a mentőszolgálat képviselői kedden, Budapesten.

    

Bővebben...

Tumorbankot alakítanak ki Szegeden

Olvasóink értékelése:  / 3

A daganatos betegségek kialakulását vizsgáló kutatási program indult 1,5 milliárd forintos uniós és hazai támogatással, a projekt részeként egy tumorbankot alakítanak ki a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága csütörtökön az MTI-t.

    

Bővebben...

Elhunyt Aigner Szilárd meteorológus

Olvasóink értékelése:  / 1

Hetvenéves korában váratlanul elhunyt Aigner Szilárd meteorológus - közölte az Eumet hétfő délután a gyászoló családra hivatkozva az MTI-vel. 

    

Bővebben...

2016 a Gasztroélmények Éve lesz

Olvasóink értékelése:  / 1

A jövő év a Gasztroélmények Éve lesz a Magyar Turizmus (MT) Zrt. 2016-os marketingstratégiája szerint - ismertette Faragó Péter, az MT Zrt. vezérigazgatója a hagyományos Országos Tourinform Találkozón kedden Budapesten.

    

Bővebben...

Otto Lilienthal, azaz az ember madárszárnyakon

Olvasóink értékelése:  / 0

A 19. század végén egy gázkazán- és bányagépgyártással foglalkozó német mérnök, a repülőszerkezetek szenvedélyes tanulmányozója maga építette siklóernyőjével először tett utazást a levegőben. Egyesek szerint ezen alkalom a repülés születésnapja.

Bővebben...