Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

mesterségek

A Balatoni habos mogyoró lett Magyarország tortája

Olvasóink értékelése:  / 1

A Balatoni habos mogyoró lett idén Magyarország tortája, míg a Magyarország cukormentes tortája verseny nyertesének a Pöttyös Pannit választották - jelentették be csütörtökön Budapesten. 

Bővebben...

A pirotechnikai eszközök használatának veszélyeire hívták fel a figyelmet szilveszter előtt

Olvasóink értékelése:  / 2

Bemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón hívták fel a figyelmet a pirotechnikai eszközök használatának veszélyeire szilveszter előtt a rendőrség, a katasztrófavédelem, a tűzoltóság és a mentőszolgálat képviselői kedden, Budapesten.

    

Bővebben...

Tumorbankot alakítanak ki Szegeden

Olvasóink értékelése:  / 3

A daganatos betegségek kialakulását vizsgáló kutatási program indult 1,5 milliárd forintos uniós és hazai támogatással, a projekt részeként egy tumorbankot alakítanak ki a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE) - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága csütörtökön az MTI-t.

    

Bővebben...

Elhunyt Aigner Szilárd meteorológus

Olvasóink értékelése:  / 1

Hetvenéves korában váratlanul elhunyt Aigner Szilárd meteorológus - közölte az Eumet hétfő délután a gyászoló családra hivatkozva az MTI-vel. 

    

Bővebben...

2016 a Gasztroélmények Éve lesz

Olvasóink értékelése:  / 1

A jövő év a Gasztroélmények Éve lesz a Magyar Turizmus (MT) Zrt. 2016-os marketingstratégiája szerint - ismertette Faragó Péter, az MT Zrt. vezérigazgatója a hagyományos Országos Tourinform Találkozón kedden Budapesten.

    

Bővebben...