Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

vendégségben

Másfél millió vendég a torkos csütörtök akciókban

Olvasóink értékelése:  / 0

A torkos csütörtökökön országszerte csaknem  másfél millióan tértek be a részt vevő éttermek valamelyikébe az elmúlt tíz évben, mióta az akció elindult - mondta Lipcsey György Imre, a szervező Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgató-helyettese a jubileumi rendezvényen csütörtökön.

   

Bővebben...

TableFree Éttermi Napok a fővárosban

Olvasóink értékelése:  / 0

Ismét kedvezményes áron kínálja különleges menüit a főváros számos étterme a TableFree Étterem Napok keretében november 22. és 29. között.

Bővebben...

Hódítanak a témaéttermek Kínában

Olvasóink értékelése:  / 0

Akár a toaletten, az A380-as típusú repülőgépen ülve vagy Mao Ce-tung korát idéző falak közt is fogyaszthatják vacsorájukat a kínai étteremlátogatók, egyre több ugyanis a témaparkok mintáját követő témaétterem az országban.

Bővebben...

Kezdődik a Pécsi Pezsgő Borfesztivál

Olvasóink értékelése:  / 0

A Pécsi Vasutas Koncert Fúvószenekar fellépésével, valamint Ferenczi György és a Rackajam koncertjével veszi kezdetét pénteken este a második Pécsi Pezsgő Borfesztivál a baranyai megyeszékhelyen.

Bővebben...

A milotai mézes grillázstorta az idei országtorta

Olvasóink értékelése:  / 1

A milotai mézes grillázstorta nyerte el idén a Magyarország Tortája címet, a ribizlihabos-almás réteges lett Magyarország cukormentes tortája, a Szent István-napi kenyér verseny győztese pedig a tönkölybúzás-joghurtos kenyér lett - jelentették be szerdán az augusztus 20-i ünnepi rendezvények szervezői.

Bővebben...