Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

ajánló

Megnyílt az Utazás 2018 kiállítás

Olvasóink értékelése:  / 2

Megnyílt az ország és a kelet-közép-európai régió egyik legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás 2018 kiállítás, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 280 kiállító mutatkozik be vasárnapig, 23 országból - mondta Ganczer Gábor, a szervező Hungexpo Zrt. vezérigazgatója a rendezvény megnyitóján csütörtökön Budapesten.

   

Bővebben...

Fánkfesztivál Pilisszentkereszten

Olvasóink értékelése:  / 0

Fánkfesztivált rendeznek február 10-én Pilisszentkereszten, ahol koncertekkel, sportbemutatóval, vetélkedővel és fánkbemutatóval is várják a közönséget.

   

Bővebben...

Junibor és Gasztroünnep a Szent István téren

Olvasóink értékelése:  / 3

Harminchárom fiatal termelő borai kóstolhatók Magyarország csaknem mindegyik borvidékéről az 5. Junibor és Gasztroünnepen péntektől vasárnapig a Szent István-bazilika előtti téren.

Bővebben...

Pénteken lesz az Állatkertek éjszakája

Olvasóink értékelése:  / 1

Idén minden eddiginél több programmal, többek közt látványetetésekkel, sétákkal, állatbemutatókkal, valamint kulturális és zenei attrakciókkal is készülnek pénteken országszerte 12 intézményben az Állatkertek éjszakájára.

Bővebben...

Debreceni virágkarnevál

Olvasóink értékelése:  / 1

Hazai és külföldi táncosok, hagyományőrző csoportok kíséretében tizennégy feldíszített virágkocsi vonul ma végig Debrecenben, a hagyományos augusztus 20-ai virágkarneváli menetben.

Bővebben...