Ma 2017. június 27., kedd, László napja van. Holnap Levente és Irén napja lesz.

ajánló

Fülemülék éjszakája

Olvasóink értékelése:  / 4

Április végétől indul a Fülemülék éjszakája programsorozat, amelynek keretében idén országszerte mintegy 50 helyszínen, többnyire lakott területeken vagy ezek határában késő délutáni, kora esti sétákkal várják a madarászok a fülemülék éneke iránt érdeklődőket - közölték a szervezők.

    

Bővebben...

A hétvégétől működik az állatkert megújult műemléki körhintája

Olvasóink értékelése:  / 1

A hétvégétől felújított állapotban várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert műemléki körhintája, amelyet az intézmény az egykori vidámparktól örökölt meg és 2014 óta üzemeltet. 

   

Bővebben...

Medveles a Budakeszi Vadasparkban

Olvasóink értékelése:  / 1

Kisiskolásoknak és óvodásoknak tartanak medvelest a Budakeszi Vadasparkban február elején - mondta Jóba Katalin, a vadaspark állattrénere vasárnap az M1 aktuális csatorna műsorában.

   

Bővebben...

Bauhausbútor-workshop az Iparművészeti Múzeumban

Olvasóink értékelése:  / 1

Bauhausbútor-workshopot hirdetett meg a Hello Wooddal közösen az Iparművészeti Múzeum (IMM) a decemberben nyílt, Breuer újra itthon című kiállítás kísérőprogramjaként.

   

Bővebben...

Ragadozók napja a Budakeszi Vadasparkban

Olvasóink értékelése:  / 1

A ragadozóknak szenteli 2017-ben első kiemelt programját a Budakeszi Vadaspark, ahol január 7-én a kutyafélék képviselőiről, az aranysakált, a rókát, a nyestkutyát és a farkast lehet jobban megismerni.

   

Bővebben...