Ma 2018. március 21., szerda, Benedek napja van. Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

izlelő

Magyar Ízek Vására - A sonkák és a sertéshús a középpontban

Olvasóink értékelése:  / 2

 A sonkák és a sertéshústermékek lesznek a főszereplői idén a Magyar Ízek Vásárának, amelyet a Várkert Bazár fedett rendezvénycsarnokában tartanak meg a hétvégén.

    

Bővebben...

Tavaszi Országos Étterem Hét

Olvasóink értékelése:  / 2

Megkezdődött a foglalás a március 5. és 11. közötti tavaszi Országos Étterem Hétre, melynek keretében a résztvevő éttermek már 3300 forinttól háromfogásos menüsorokat kínálnak. 

    

Bővebben...

Erdélyi kutatók szerint ehető a hó

Olvasóink értékelése:  / 1

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem csíkszeredai karának kutatói szerint ehető a hó, de csak frissen - írta csütörtökön az Agerpres hírügynökség. 

    

Bővebben...

Négy ország sóletje a Sóletfesztiválon

Olvasóink értékelése:  / 1

A zsidó konyha kedvelői négy ország, Magyarország mellett Jemen, Izrael és Lengyelország sóletjét kóstolhatják meg vasárnap a Budapest belvárosában megrendezett Sóletfesztiválon; az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) idén harmadik születésnapját ünneplő rendezvényén a kulináris élményeken kívül kulturális programok is várják a látogatókat.

    

Bővebben...

Július elején kezdődik a görögdinnye-szüret

Olvasóink értékelése:  / 0

A görögdinnye tömeges szedése várhatóan július első hetében kezdődik, öt-tíz nappal korábban, mint tavaly, amennyiben addig kedvező lesz az időjárás - közölte a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB) hétfőn. 

Bővebben...