Ma 2018. február 18., vasárnap, Bernadett napja van. Holnap Zsuzsanna napja lesz.

ajánló

Márciusban ismét tavaszi fesztivált tartanak Tatabányán

Olvasóink értékelése:  / 2

Az idei Tatabányai Tavaszi Fesztiválon múzeumi kiállításokat, modern táncszínházi produkciókat, operaáriákat, francia filmeket, valamint kortárs cirkuszi produkciókat láthat a közönség március 8-tól két héten át - közölték a szervezők a fesztivál programját bemutató sajtótájékoztatón.

    

Bővebben...

Chick Corea, John Scofield, Jack DeJohnette a Müpában

Olvasóink értékelése:  / 2

A dzsessz világsztárjai szerepelnek július 3. és 6. között a Müpában a Jazzlegendák sorozatban. Fellép Chick Corea, Melody Gardot, valamint John Scofield és Jack DeJohnette új közös formációja, a Hudson - közölték a szervezők az MTI-vel.

  

Bővebben...

Háromnapos dzsesszünnep a Müpában

Olvasóink értékelése:  / 3

A hazai dzsesszélet krémje és legújabb tehetségei lépnek színpadra a Müpában február 1-je és 3. között a tizenegyedik Jazz Showcase-en, amely az évek során a közép-európai régió legjelentősebb tehetségbörzéjévé nőtte ki magát.

   

Bővebben...

A magyar kultúra napja - 2018. január 22-29.

Olvasóink értékelése:  / 1

Ingyenes népzenei koncerttel, valamint Adyt és Arany Jánost megidéző irodalmi estekkel várják az érdeklődőket január 22. és január 29. között az Országos Idegennyelvű Könyvtárban (OIK) A magyar kultúra napja alkalmából.

Bővebben...

Vígjátékokkal és zenés előadásokkal várják szilveszterkor a fővárosi színházak a közönséget

Olvasóink értékelése:  / 2

Vígjátékokkal, zenés előadásokkal, különleges szilveszteri produkciókkal várják a fővárosi színházak az év utolsó napján a közönséget. 

 

Bővebben...